İTSO’dan girişimci adaylara yeni fırsat

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), girişimci adayları için KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirdiği ‘Uygulamalı girişimcilik eğitimi’ programlarını bu yıl da sürdürecek.

İTSO’dan girişimci adaylara yeni fırsat

Girişimci adaylarını ortaya çıkartarak üretim ve istihdama katkı yapacak yeni işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla KOSGEB işbirliğinde İTSO’nun 2015 yılı ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 6-16 Nisan tarihlerinde düzenleneceği ve son başvurunun ise 20 Mart tarihinde olduğu bildirildi. 

İTSO Başkanı Metin Anıl, son 5 yılda 12 kez düzenledikleri kurslarla, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırdıklarını, gerçekleştirilebilir iş fikri olan girişimci adaylarını iş planı kavramı ile tanıştırdıklarını söyledi. Anıl, şimdiye kadar 300’e yakın kişiye girişimcilik eğitimi sağlayarak sertifika verdiklerini belirterek, kursu 13. kez düzenleyeceklerini ifade etti.

Düzenlenecek kursa katılacak girişimci adayı sayısının sınırlı olduğunu kaydeden Anıl, başvuruda bulunanlar arasında sözlü mülakat ile belirlenecek 30 kişiye eğitim verileceğini dile getirdi. İTSO Başkanı Metin Anıl, kursun ücretsiz olduğunu ve ön kayıtların 20 Mart Cuma akşamı mesai bitimine kadar yapılacağını, müracaatların odaya şahsen yapılması gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X