İTSO’dan kırtasiye ve kıyafet yardımı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) öğrencilere kırtasiye ve kıyafet desteğinde bulundu. İTSO tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri ve kıyafetler, 600 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

İTSO’dan kırtasiye ve kıyafet yardımı

SADULLAH ORGAN

 

61 okulda 600 öğrenciye yardım ulaştıracaklarını belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl’ün hızla büyüyen, hızla sanayileşen ve nüfus yoğunluğu hızla artan, her yıl eğitim öğretime yeni yatırımların yapılması gerekli bir yerleşim birimi olduğunu söyledi. Anıl, “Bunun bilinciyle oda olarak öncelikle eğitime ve sağlığa yapmamız gerekli projeleri masaya yatırıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda milli eğitime bir okul kazandırmıştık. İnegöl’ün sosyal yönde gelişmesi adına fakültenin kurulmasını destekledik. Yine İnegöl’e bir üniversitenin kurulması konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce eğitim, önce sağlık sloganıyla hareket ediyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLER MUTLU EDİLDİ

61 okulda 600 öğrenciye çeşitli malzemeler verilmesi ile ihtiyaç duyan öğrencilerin mutlu edildiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da, İnegölümüz birçok yönden olduğu gibi bu yönden de şanslı bir şehir. Belki 58 bin öğrenci arasından bu 600 öğrenci, oran olarak küçük gözükebilir ama çok önemli bir oran. Küçük ilçelerin birçoğunda 600 öğrenci yoktur. Eğitimimiz dinamik olarak hem hayırseverlerimizin hem de devletimizin katkıları ile daha da iyi noktalara gelmektedir. Öğrencilerimizin yanında olduklarını gösteren davranışı sağlayan odamıza ve üyelerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X