İTÜ Bursalı öğrencilerle buluştu

Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlediği tanıtım günleri etkinliği ile üniversite tercihleri öncesi öğrencilerle buluşan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) son durağı Bursa oldu.

İTÜ Bursalı öğrencilerle buluştu

Bursa İTÜDER öncülüğünde Merinos AKMM’de İTÜ Tanıtım Günleri Etkinliği’nde üniversite tercihi yapacak Bursalı öğrencilerle bir araya gelen İTÜ, öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılandı.

Köklü bir geçmişe sahip olmasıyla İTÜ’nün her zaman Türkiye’nin sayılı üniversitelerin başında geldiğini ifade eden İTÜDER Başkan Hasan Tuğcu, “İTÜ’nün farkını Bursalı öğrencilerimizin daha yakından tanımasını istedik. Bu anlamda da İTÜ’de eğitim veren öğretim görevlilerini Bursalı öğrenciler ve velilerle buluşturduk” dedi.

 

İTÜ Tanıtım Günleri Etkinliği ile İstanbul dışındaki şehirlerde üniversite tercihi yapacak öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden İTÜ Tanıtım Grubu Görevlisi Arda İmamoğlu, “Bursa’da genç arkadaşlarımıza ve onların velilerine İTÜ’lü olmanın ayrıcalığını anlattık. Bursa’da bizlere imkanı sağlayan Bursa İTÜDER’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X