İTÜDER öğrencilere İTÜ’yü anlattı

Bursa İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (İTÜ- DER), üniversite tercihi yapacak Bursalı öğrencilere İTÜ’yü anlattı.

İTÜDER öğrencilere İTÜ’yü anlattı

Bursa İTÜDER’in Çamlıca’da yapımını tamamladığı yeni dernek binasında gerçekleştirdiği tanıtım günleri etkinliğine Bursalı öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Köklü bir tarihi geçmişi olan İTÜ’nün her zaman Türkiye’nin saygın üniversitelerinin arasında yerini aldığının altını çizen Başkan Hasan Tuğcu, “Bursa İTÜDER olarak İTÜ’nün farkını Bursalı öğrencilerimizin daha yakından hissetmesini istedik. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda temellerini attığımız ve şu anda Bursa’ya kazandırdığımız mimari estetiğin yanında pek çok aktivitenin gerçekleştirilmesine imkân sağlayan dernek binamızda öğrencilerimizi ağırladık. Burada bizler, İTÜ’de eğitim veren öğretim görevlileri ile birlikte bir aile ortamı içerisinde tercih yapacak Bursalı öğrencileri ve velileri adeta İTÜ ile buluşturduk. İnşallah ilerleyen günlerde dernek binamızda farklı kaliteli etkinliklere de imza atacağız. Tercih yapacak tüm öğrencilerimize Bursa İTÜDER olarak öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X