Ivana’nın Mudanya çıkarması

Bir deterjan markasının sponsorluğunda ev hanımlarıyla buluşan Ivana Sert, dün Mudanya’da Dinçer ailesinin evine konuk oldu.

Ivana’nın Mudanya çıkarması

STİL TÜYOLARI VERDİ

Türkiye’nin dört bir yanını gezip ev hanımlarının altın günlerine konuk olan ve onlara stil tüyoları veren Ivana Sert, dün Mudanya’nın yolunu tuttu. Sibel Dinçer’in evine konuk olan Sert, ev sahibesinin gardrobunu kontrol edip, nasıl kombinler yapacağı konusunda önerilerde bulundu. Sert, ‘Her seferinde farklı bir şehire gidyoruz. Bugün de Mudanyalı hanımlarla altın günü yapıp, onlarla göbek atmaya geldim’ dedi. 

OKUL GİBİ OLDUK

İşte Benim Stilim programının jüri üyesi de olan Ivan Sert, ekranda adeta moda okulu gibi olduklarını söyledi. Sert, ‘Bizi izleyen kızlar, nasıl giyinecekleri konusunda ciddi öğretilere sahip oluyorlar. Türk kızları çok güzel ve bakımlı. Ama hal nasıl giyinecekleri ve kombinler konusunda eksikleri var’ dedi. Öte yandan program partneri Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da darp edilmesine çok üzüldüğünü söyleyen Sert, ‘Şiddetin her türlüsüne karşıyım’ dedi.

Ivana Sert, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X