Ivanka Trump’tan şoför Pelin paylaşımı

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka, BM’nin kadınların güçlendirilmesi ve cinsiyet eşitliği için çalışan birimi UNWomen’ın girişimiyle Edirne’de otobüs şoförü olarak çalışan Pelin Aslantaş’ın (44) hikâyesini tüm dünyaya duyurdu.

Ivanka Trump’tan şoför Pelin paylaşımı

Ivanka, önceki gün Twitter hesabından Aslantaş’ın UnWomen’ın sitesinde yer alan hikayesini “Otobüs şoförü Pelin’in hikayesine göz atın” diyerek paylaştı.

Ivanka’nın 4,5 milyona yakın takipçilerine aktardığı haber, 8 Mart Kadınlar Günü’nde yayınlanmıştı. Haberde Aslantaş, 202 erkek arasında tek kadın şoför olduğunu anlatıyordu. Meslektaşlarının kendi aralarında kaza yapacağını ya da kısa sürede işi bırakacağını konuştuğunu ifade eden Aslantaş, sonunda onların da kendisinin iyi sürücü olduğuna inandıklarını ve mesleğini bırakmayı düşünmediğini söylüyordu.

Ivanka Trump’ın paylaşımının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Aslantaş, ‘Ivanka sayfasında beni paylaşmış. Tabii ki çok mutlu oldum, çok duygulandım. Ayrıca çok teşekkür ederim. Özellikle gelip benim aracımda seyahat etmesini istiyorum. Tanışmak istiyorum, Edirne’ye davet ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X