İvazPAŞAlar gibi!

Yeşil sarılılar, orta sıralarda yer alan rakibi Hacivatspor’u Samet ve Hidayet’in attığı gollerle geçerek U-17 Elit Yaş Ligi’ne bir adım daha yaklaştı.

İvazPAŞAlar gibi!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-17 Yaş Ligi Klasman 2. Grup’ta lider İvazpaşaspor, 13. hafta maçında Hacivatspor’u 2-0 mağlup etti. Maça etkili başlayan yeşil sarılılar henüz 5. dakikada Batuhan ile girdiği net bir pozisyonda kaleci Mehmet’i geçmeyi başaramadı. İvazpaşaspor mücadelenin 33. dakikasında Samet’in attığı şık golle 1-0 öne geçti ve devreyi tek farklı üstünlükle kapattı.

Son nokta Hidayet’ten

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hacivatspor beraberlik golü için daha çok risk almaya başladı. Kırmızı siyahlılar rakip defansı bir türlü aşamayınca eşitlik golünü de bulamadı. İvazpaşaspor 80. dakikada oyuna sonradan giren Hidayet ile durumu 2-0’a getirerek 13. maçından 12. kez 3 puanla ayrılmasını bildi. Bu sonuçla yeşil sarılılar puanını 36 yaparken Hacivatspor ise 14 puanda kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Engin Komşu (**), Osman Vatan (**), Murat Cevrin (**)

GOLLER: Dk.33 Samet, Dk.80 Hidayet (İvazpaşa)

İVAZPAŞASPOR: Ali (**), Hasancan (**), Yusuf (**), Mert (***), Yunus (**), Kemal (**), Burak (**), Samet (***), Kaan (**), Batuhan (**), Recep (**) (Dk.70 Hidayet **)

HACİVATSPOR: Mehmet (*), İbrahim (**), Murat (*), Kadir (*), Hakan (**), Yusuf (**), Onur (*), Mustafa (**), Serhat (*), Emre (*), Canberk (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X