İvedik tam gaz

Vizyona girdiği günden bu yana sinema salonlarında izdiham yaratan ‘Recep İvedik 5’, Hollanda’da da, ‘ilk üç günde en çok izlenen film’ unvanını aldı.

İvedik tam gaz

15 BİN 900 GURBETÇİ…

Şahan Gökbakar’ın fenomen karakteri ‘Recep İvedik’in macera serisinin beşincisi, ilgi görmeye devam ediyor. Türkiye’yle aynı anda bir çok ülkede vizyona giren film, yurtdışında en büyük ilgiyi Hollanda’da gördü. Haftasonu sinema salonlarını dolduran 15 bin 500 gurbetçi, filme rekor kırdırdı. ‘Recep İvedik 5’in gördüğü ilgi, Hollanda basınında da yer buldu.

TÜRKİYE REKORU ŞAHAN’DA…

İlk dört macerası büyük izlenme oranlarına ulaşan ‘Recep İvedik’, beşinci ve son macerasıyla açılış haftasında da rekor kırdı. Film, vizyona girdiği ilk üç günde tam 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlenerek bu alanda zirveyi ele geçirdi. Yönetmenliğini Togan Gökbakar’ın yaptığı filmde Şahan Gökbakar’a Çağlar Salman, Orkan Varan ve Deniz Ceylan eşlik ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X