İyi başlayalım

Kupada G Grubundaki ilk maçında Akhisar Belediyespor’a konuk olacak Bursaspor’da tek hedef galibiyet. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadele saat 16.30’da başlayacak.

İyi başlayalım

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası G Grubundaki ilk maçında iki hafta önce Spor Toto Süper Lig’de evinde golsüz berabere kaldığı Akhisar Belediyespor’a konuk olacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesinin Süper Lig hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek.

Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Dördüncü hakem ise Murat Özcan. Timsah, bugün kazanarak gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

ONLARI GÖTÜRMEDİ

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, ligde fazla şans bulamayan ve genç ağırlıklı kadro ile çıkması bekleniyor. Pablo Martin Batalla, Harun Tekin, Aziz Eraltay, Tomas Sivok ve Deniz Yılmaz maç kadrosuna dahil edilmedi.

Yeşil beyazlı takımda Bilal Kısa, Şamil Çinaz, Furkan Özçal ve Serdar Kurtuluş ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Rakip Akhisar’da da Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın sahaya yedek ağırlıklı isimleri sürmesi bekleniyor. 

A-2 TV CANLI

A2 nasıl izlenir?

A2’yi Digiturk’te 35 nolu kanaldan, Kablo TV’de 37 nolu kanaldan, Turkcell TV’de 29 nolu kanaldan, Tivibu’da 59 nolu kanalda ve TÜRKSAT 4A uydusunda, Frekans: 12053 Mhz, Symbol Rate: 27500, FEC: 5/6, Pol: H ( Yatay) konumunda izleyebilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X