İyi başlayın iyi bitsin

Cumartesi günü ligde Galatasaray’a konuk olacak ve hemen ardından Challenge Kupası’nda evinde Nantes ile karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor’da antrenör Dragan Nesic, çalışmaların istediği tempoda gittiğini söyledi.

İyi başlayın iyi bitsin

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ilkyarısını 5. sırada bitiren ve haftasonunda ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak Büyükşehir Belediyespor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Bursa’da kamp yapan Salihli Belediyespor’la antrenman maçı gerçekleşirilen yeşil beyazlılarda Antrenör Dragan Nesic, ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi. Bulgarsitna’da gerçekleştirdikleri kampın takım için olumlu geçtiğini ifade eden Sırp Antrenör şunları söyledi: 

OLUMLU GEÇTİ

“Kamp bizim için oldukça olumlu geçti. Hem fiziksel hem sağlık olarak kampın oyuncularımızı daha iyi duruma getirdiğini söyleyebilirim. Yaptığımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi görmeye çalıştık. Bizim açımızdan herşey olumlu. İkinci yarının ilk maçında oynayacağımız Galatasaray ve hemen ardından Challenge Kupası’ndaki Nantes maçından bizi mutlu edecek sonuçlar almak istiyoruz.” Bu arada Bursa ekibi, antrenman havasında geçen Salihli Belediyespor karşılaşmasını da 25-22, 25-22, 23-25 ve 25-20’lık setlerle 3-1 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X