‘İyi bir insan olmaya çalışıyorum’

Marie Claire dergisinin Arap edisyonuna kapak olan Meryem Uzerli, kimseye rol model olmaya çalışmadığını söyledi.

‘İyi bir insan olmaya çalışıyorum’

SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle elde ettiği şöhret Arap ülkelerine de yayılan Meryem Uzerli, Marie Claire dergisine şık pozlar verip samimi açıklamlarda bulundu. Özel yaşamıyla da gündemden düşmeyen Uzerli, ‘Kendimi bir rol model pozisyonunda gibi hissetmiyorum. Herkes gibi sadece bir insanım. İyi bir insan olmaya, iyi bir anne olmaya çalışıyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum’ diye konuştu.

TÜRKLERLE ARAPLAR DUYGUSAL

Almanya’da doğup büyüyen ve Muhteşem Yüzyıl dizisi için Türkiye’ye dönen Meryem Uzerli, Avrupa ile Ortadoğu ülkeleri halkları arasındaki farklara da değindi. Uzerli, ‘Almanya’da sanırım her şey biraz soğuk ve mesafeli. Türk ve Arap bölgesindeyse daha duygusal. Duygusal olmasını çok seviyorum. Hep iyi deneyimlerim oldu ve bunun için minnettarım’ derken, iyi bir proje olması durumunda Arap oyuncularla kamera karşısına geçebileceğini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X