İyi bir sezon geçirdik

Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, yaşanan doğal afetlere rağmen iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

İyi bir sezon geçirdik

ÖMER BİLİK

Kooperatifin Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa’nın da hazır bulunduğu genel kurulunda konuşan Yıldız, 2015/2016 döneminde Mudanya’da yaşanan doğal afetlere karşın iyi bir sezon geçirdiklerini ve ortaklarını koruma açısından bir dizi önlemler alıp ilaç ve gübre desteklerinde bulunduklarını kaydetti.

“Mudanya kooperatifi olarak 40 yıl sonra kooperatifimize Genel Müdürlüğümüzle birlikte Ülkü-Yörükali yolunda bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Yıldız, desteklerinden dolayı ortaklarına teşekkür etti.

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa da, Marmarabirlik’in her yıl büyüyen, yatırım yapan, daha çok alıp satan, kar payı dağıtan ve ürün paralarını peşin ödeyen bir kurum haline geldiğini ifade etti. Asa, “15 Nisan’da yapılacak Mali Genel Kurul’dan sonra ortaklarımıza Marmarabirlik’in kendi öz kaynaklarından kar payı dağıtmak üzere inşallah bunun kararı alınacak. Ortaklarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X