İyi bir takım olduk

Frutti Extra Bursaspor Başantrenör Serkan Erdoğan, Fenerbahçe maçı öncesinde yaşanan Freeman şokuna rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun kaldığını ifade ederken, “Oyuncularım Bursaspor formasının hakkını vermek için mücadele ettiler” dedi.

İyi bir takım olduk

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilkyarının son haftasında iddialı Fenerbahçe Beko’yu adeta elinden kaçıran Frutti Extra Bursaspor’da galibiyete ulaşamamanın üzüntüsü yaşanırken, sergilenen oyun herkesi mutlu etti. Maçtan 2 gün önce takımın en skorer oyuncusu Allerik Freeman’ın takımdan ayrılmasıyla şoke olduklarını söyleyen Başantrenör Serkan Erdoğan, yine de güçlü rakipleri karşısında oyuncularının performansından memnun kaldığını söyledi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

“Sahada olan 12 oyuncumuz her zaman olduğu gibi Bursaspor formasının hakkını vererek ellerinden geleni yaptılar” diyen genç antrenör, “Sahada iyi bir takım olduk. Çalıştıklarımızın çoğunu sahada uyguladık. Ancak maçın son bölümünde aleyhimize verilen birkaç tane düdük sonrasında Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesini deplasmanda yenme şansını elimizden kaçırdık. Oynadığımız oyundan gurur duyuyoruz. Daha da iyi oynamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X