‘İyi bir teklif gelmezse kalacak’

Başkan Ali Ay ‘Menajerlere talimatları verdik, istediğimiz rakamları söyledik. Sonuçta bizim sözleşmeli oyuncumuz. Beklediğimiz gerçekleşmezse Bursaspor’da devam edecek’ dedi.

‘İyi bir teklif gelmezse kalacak’

Bursaspor’da Balazs Dzsudzsak’la birlikte geleceği merak edilen isimlerden biri olan Tomas Necid için yeşil beyazlı kulüp şuana kadar tatmin edici bir teklif alamadı.


Menajerlerden gelecek farklı teklifleri bekleyen Ali Ay yönetimi, Tomas Necid’in takımda kalma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Takımla birlikte antrenmanlarına devam eden tecrübeli futbolcunun da süreci yakından izlediği belirtildi 

TALİMATLARI VERDİK

Başkan Ali Ay, Çek futbolcu için beklemede olduklarını ifade ederek şunları söyledi: ‘Tomas Necid için beklemedeyiz. Menajerlere talimatları verdik, istediğimiz rakamları söyledik. İyi bir teklif gelmezse kalacak. Sonuçta bizim sözleşmeli oyuncumuz. Şuan antrenmanlarda çalışıyor ve hocamızda kendisinden oldukça memnun’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X