İyi işler yapıyoruz

İnegöl Belediye ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, “Voleybolda artık bir Belediyespor gerçeği var. Her yıl bir tık üst seviyeye çıkıyoruz” dedi.

İyi işler yapıyoruz

Voleybol Efeler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan ve 3 maçta 2 galibiyet alan İnegöl Belediyespor’da Başkan Alinur Aktaş, “Artık bir Belediyespor gerçeği var” diyerek, iyi işlere imza attıklarını belirtti.

Başkan Aktaş, ayrıca pazar günü oynanacak Arkasspor maçına da herkesi davet etti.

Efeler Ligi’nde üst sıraları hedeflediklerini belirten Başkan Aktaş, “Voleybolda her yıl bir tık üst seviyeye geçtiğimize şahit oluyoruz. Zaten aldığımız başarılı sonuçlar bunun en büyük göstergesi. Bu yıl hem Efeler Ligi’nde hem de Avrupa’da iyi işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Amacımız Balkan Kupası Şampiyonu unvanımızı daha da üst noktalara taşımak” dedi.

HER MAÇ FİNAL

Ligin 4. haftasında Arkasspor’u ağırlayacaklarını belirten Başkan Aktaş, mücadelenin zorlu geçeceğine de işaret ederek şunları söyledi: “Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Ligde kolay maç yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X