‘İyi ki başrol oynamamışım’

Ünlü astroloji uzmanı Hande Kazanova, eski mesleği oyunculukta zirveye çıkıp hiç başrol oynayamamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek şaşırttı.

‘İyi ki başrol oynamamışım’

Mahmut DURGUT

Kent Meydanı AVM’nin ‘Hayatına İletişim Kat’ etkinliğinde Bursalılarla buluşan eski oyuncu yeni astroloji uzmanı Hande Kazanova, söyleşi öncesi samimi açıklamalar yaptı. Astroloji uzmanlığını oyunculuğa tercih eden Kazanova, ‘Eğer oyunculuğumu ilerletip, başrol oynasaydım kendimi tamamen o sektöre kaptırabilir, astrolojiyi ihmal edebilirdim. Zamanında iyi paralar kazandım ve çevremdekilerle birlikte mutlu bir hayat sürdüm’ dedi. 

17 AĞUSTOS DÖNÜM NOKTAM

Hayatının her döneminde astrolojiyle ilgilendiği ifade eden Hande Kazanova, oyunculuktan bu mesleğe nasıl geçiş yaptığını da özetledi. 17 Ağustos depreminin kendisi için dönüm noktası olduğunu dile getiren Hande Kazanova, ‘Deprem öncesi galaksi haritasından Türkiye’yi bekleyen bir felaket olduğunu anlamıştım. Depremin olmasıyla birlikte bu işe daha fazla kafa yormaya karar verdim ve bugün bu noktadayım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X