İyi kız artık Paramparça

Paramparça dizisinin Solmaz’ı Güneş Emir, Uludağ Üniversitesi’nde katıldığı söyleşide ekranda edindiği ‘iyi kız’ imajını yeni karakteriyle yıkmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İyi kız artık Paramparça

O ALGIYI KIRMAK İSTEDİM

Reyting rekortmeni Paramparça’da eşi tarafından sürekli aşağılanan Solmaz’ı canlandıran Güneş Emir, dün Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında öğrencilerle buluştu. Dizide kötülük yapmak zorunda kalan fettan kadın Solmaz’ı canlandırmaktan mutluluk duyduğunu belirten Emir, ‘Daha önce rol aldığım dizilerde hep iyi kız imajı çizdim. Bu algıyı kırmak istiyordum. Solmaz bu açıdan bana çok iyi geldi’ dedi. 

O PROJE MUHTEŞEM YÜZYIL’MIŞ

Söyleşide meslek hayatında başından geçen ilginç anektodları da paylaşan Güneş Emir, farkında olmadan Muhteşem Yüzyıl’da oynamayı reddettiğini itraf etti. Tam 470 bölüm rol aldığı ‘Deniz Yıldızı’ dizisini çekerken kendisine bir teklif geldiğini anlatan güzel oyuncu, ‘O zamanlar tarihi bir dizi çekeceklerini söylediler. Dizi başladıktan sonra anladım ki reddettiğim proje Muhteşem Yüzyıl’mış’ diye konuştu.

Güneş Emir’le arkadaşımız Mahmut Durgut görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X