`İyi oynamıyor` diyen Bursasporlu değildir

Şenol Güneş, eleştirileri normal karşıladığını ancak gerçekleri de görmek gerektiğini söyledi

`İyi oynamıyor` diyen Bursasporlu değildir
Ortada bir sıkıntı olduğunu ifade eden Güneş, ‘Fenerbahçe’den, Galatasaray’dan, Beşiktaş’tan ve Trabzonspor’dan daha kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Bu takımdan umutluyum’ dedi.
 
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Söze Eskişehirspor maçıyla başlayan Güneş ‘İyi oyunumuzun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
 
Eleştiriler gayet normal. 75. dakikadan sonra Eskişehirspor daha çok topla oynadığı zaman orta alanda baskı yaparak oynamayı düşündük, Holmen’i ortaya aldık. Yediğimiz gol önemli. Sayısal üstünlüğümüz, pozisyon duruşumuz artı olmasına rağmen müdahalede sıkıntı oldu. Moral bozukluğu oldu ama bizim iyi oynadığımız gerçeğini ve hatalarımızı ortadan kaldırmaz.’ dedi.
 
Üretmeden tüketiyoruz
 
Takımın iyi futbol oynadığını da ifade eden deneyimli çalıştırıcı şöyle konuştu: ‘Şampiyonluğa oynayan takımlardan, Fenerbahçe’den, Galatasaray’dan, Beşiktaş’tan Trabzonspor’dan daha kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Ama karşılığını alamadık. Evet bir sıkıntı var, bu bir gerçek. Herkes işine geldiği gibi bir şey söylüyor. Ben iyi oyundan yanayım. Bu takım iyi oyun oynuyor. İyi oynamıyor diyen Bursasporlu değildir. Biz doğru ile yanlışı ayıracağız. Biz üretmeden tüketiyoruz.’
 
Hedef 3 puan
 
Balıkesirspor karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu da belirten Güneş ‘Balıkesirspor maçına kazanma anlayışı ile çıkacağız. Tabii savunma yapacağız, hücum yapacağız. Volkan cezalı, oynamayacak. Başka eksik görünmüyor. Eskişehirspor maçında olduğu gibi kazanma arzumuz olacak. Kazanma trendi yakalarsak güvenimiz artacaktır. Takımda da şehirde de kazanamama endişesi var. Ben umutsuz değilim. Bu takımın yol alacağına inanıyorum. Oyuncularıma da güveniyorum, eksiklerimizi gidereceğiz’ diye konuştu.
 
Verim sağlamayan gider
 
Kadro dışı bırakılan Ferhat Kiraz ve İbrahim Öztürk ile ilgili de konuşan Güneş, ‘İbrahim’e de Ferhat’a da katkıları için teşekkür ederiz. Ben sezon başından beri defansta Türk oyuncu oynatmak istiyordum. Ama yedek tutup oyuna aldığımda böyle oynayacaksa kadroda tutmanın anlamı yok. Ben kendilerine bunu söyledim. Böyle oynarlarsa, takıma katkıları olmayacaksa 18’e almayacağımı söyledim. Onlar da bana ‘İdmana çıkmasak olur mu?’ dediler. Diğer oyuncular için de bu geçerli. Verimi olmayan bir oyuncuyu beklersiniz ama ne kadar? Geride kalan oyunculara da söylüyorum. Takımda 11’de oynayanların dışında 18’e girenin de katı yapacak bir anlayışta olmasını istiyoruz. ‘ açıklamasını yaptı.
 
Aydın şuan gündemde yok
 
Bir gazetecinin, Aydın Karabulut’un kadroya dönme ihtimalinin bulunup bulunmadığını sorması üzerine Güneş, ‘Aydın Karabulut ile ilgili düşüncem yok, gündemimde yok. Devreye kadar bu kadro ile yarışacağım. Sonra ne olur bilemem. 20-25 arasında oyuncu kadromuz olacak. Ama Aydın gündemimizde yok’ cevabını verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X