İyi oyun sevindirdi!

İnegölspor, Bolu’da karşılaştığı Hacettepe’ye 2-1 yenilmesine rağmen gelecek adına umut verdi.

İyi oyun sevindirdi!

Sadullah ORGAN

 

Yeni sezon öncesi ikinci etap kampını Bolu’da sürdüren İnegölspor, Hacettepe karşısında iyi bir performans sergilemesine rağmen her iki yarıda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Lig öncesi ideal kadroyu oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Serhat Güller, 4. hazırlık maçında da oyuncu arayışına girdi. Kampın son hazırlık maçında ümit veren bir görüntü ortaya koyan İnegölspor, Hacettepe karşısında gol yollarında rakibi kadar şanslı olamadı.

KAMP YARIN SONA ERİYOR

Hacettepe’nin 30. dakikada Recep ile bulduğu gole, 44’te Bilal’le cevap veren İnegölspor, ikinci yarıda Mahmut, Fatih, Ergün ve Bülent ile önemli pozisyonlardan sonuç alamadı. 87. dakikada Murat’ın golüne engel olamayan temsilcimiz sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. 

Bolu kampını yarın tamamlayacak olan İnegölspor’da futbolculara 2 gün izin verilecek. Takım daha sonra İddaa turnuvasına katılmak üzere cuma günü Afyonkarahisar’a gidecek. Bordo beyazlılar, 22 Ağustos’ta Keciörengücü, 25 Ağustos’ta Nazilli Belediyespor ve 28 Ağustosta ise henüz netleşmeyen bir takımla maç yapacak.

İNEGÖLSPOR 1-2 HACETTEPE

SAHA: Bolu Termal Tesisleri

HAKEMLER: Onur Ser (**), Yetkin Özbey (**), Mert Sağlam (**)

İNEGÖLSPOR: Atilla (**), Kemal (**) (Dk. 80 Ali Aytemur), Bilal (**) (Dk. 63 Mustafa *), Enes (**), Ahmet (**), Mehmet Ayaz (**) (Dk. 85 Oktay), Ekrem (**) (Dk. 73 Fatih *), Yasin Görkem (*) (Dk. 45 Erdi *), Mahmut Şeker (**), Bülent (**) (Dk. 75 Emrah *), Ergun (*) (Dk. 60 Furkan *)

HACETTEPE: Ubeyt (**), Batuhan (**), Veli (**), Eren (**), M.Lale (**), M.Avcı (**), Mahmut (**), Alattin (**), Recep (***), Murat (**), Hüseyin (**)

GOLLER: Dk. 44 Bilal (İnegölspor), Dk. 30 Recep, Dk. 87 Murat (Hacettepe)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X