İYİ Parti Osmangazi ilk kongerisini yaptı

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi’nde kurucu ilçe başkanı olarak Mehmet Hasanoğlu göreve getirildi.

İYİ Parti Osmangazi ilk kongerisini yaptı

SEYİT GÜNDOĞAN 

Divan Başkanlığı’nı GİK Üyesi Hasan Toktaş’ın yaptığı kongrede, İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve yönetimi 171 üyeden oy kullanan 107 üyenin tamamını aldı. Kongrede konuşan İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu, bir kaç gün içinde alt yapıları hazır bir şekilde sahaya inerek 3 Kasım 2019’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. 

“HER ZAMAN İYİLER KAZANACAK”…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 50+1 oyu alarak başkan olması için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizen Hasanoğlu, “İYİ Parti kadrolarının bu mücadelesinin, ülkeyi başkanlık sevdası ile yönetmek için değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrar kurucu değerler üzerinden parlamenter demokratik sistemle inşa edilerek, yasama, yürütme ve yargının birbirinden tam bağımsız olduğu yeni bir anayasa yapmak için olacağının sözünü veriyoruz” dedi. 

Öte yandan İYİ Parti’de Osmangazi’nin yanısıra 6 ilçenin daha kongresi yapıldı. İnegöl’de Müfit Besler, Mustafakemalpaşa’da İhsan Keçeci, Karacabey’de Ayhan Tayfur, Gürsu’da Sabahattin Aydın, Kestel’de Mehmet Kalpan ve Harmancık’da Mehmet Aslan ilçe başkanı seçildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X