‘İYİ Parti umut haline geldi’

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Hasan Ertürk, Ercan Özel, Hüsnü Doğruoğlu, Avni Çimen Erin Olay Medya’yı ziyaret ederek, siyasi gelişmeleri değerlendirdiler. 

‘İYİ Parti umut haline geldi’

Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sözcüsü Hasan Ertürk, İYİ Parti’nin arayış içinde olan toplum için umut haline geldiğini belirterek, “Muhalefette yetersizlik var. Bu nedenle İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh var. Anketler çarpıtılsa da yeni kurulan bir partinin yüzde 10’lara varan potansiyel yakalaması çok önemli. Seçime kadar Türkiye’deki gelişmelerin daha da bu ivmeyi arttırmasını umuyoruz. Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Toplumun sağduyusuna güveniyoruz. Toplum bir arayış içinde ve bu anlamda İYİ Parti önemli bir alternatif olacaktır. Gelişmeler umut verici. Demirden korkan trene binmez. Baskılar olsa da demirden korkmuyoruz. Bu ülke için yola çıktık. Bütün mücadelemiz Türkiye’de demokrasinin tam anlamıyla yerleşmesi” diye konuştu. 

“BURSA’NIN SORUNU YÖNETİM”

Yereldeki gelişmelere de değinen Aktürk, “Biz yerel parlamentoda Bursa’nın sorunlarını tartışmak ve çözüm üretmek istiyoruz. Bursa’nın öncelikli sorunları ulaşım, hava kirliliği ve kentsel dönüşüm olarak görülse de bizim saptamalarımıza göre Bursa’nın en temel sorunu yönetim sorunu. Sadece bugün için değil, 2004’ten, hatta daha önceki yıllardan bu yana Bursa’da yönetimle ilgili sıkıntı var. Yönetimin asli görevi kaynakların etkin ve yerinde kullanılmasıdır. Ama bugün Büyükşehir Belediyesi’nde kaynak yönetiminin pek iyi olmadığını görüyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X