İYİ Parti’de Ataç’la devam

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde rakibinden 10 oy fazla alan mevcut başkan Kemal Ataç, yeniden başkan seçildi.

İYİ Parti’de Ataç’la devam

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde seçim yarışı kıran kırana geçti. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi’nde dün yapılan seçimde mevcut başkan Kemal Ataç ile eski ilçe başkanı Kerem Arslan’ın listeleri yarıştı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile Ahmet Kamil Erozan’ın yanı sıra İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ve partililer de kongreye katıldı. 348 oyun kullanıldığı seçimde oyların 178’ini alan Kemal Ataç güven tazelerken, rakibi Kerem Arslan ise 168 oyda kaldı. Kullanılan oyların 2’si ise geçersiz sayıldı.

‘ÜYE SAYISINI YÜZDE 60 ARTIRDIK…”

Daha iyi ve yaşanabilir bir Yıldırım için yeniden harekete geçtiklerini belirten İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, üyelere teşekkür ederek, şöyle konuştu: ‘‘Nüfusu Türkiye’nin bir çok ilinden büyük olan Yıldırım’da yeniden göreve seçildim. Bu dönemde de partimizi hak ettiği yere getireceğiz. Her mahalle de mahalle başkanlıkları oluşturduk. Üye sayımızı yüzde 60 arttırdık. Yeniden gece gündüz demeden çalışacağız. Dürüstlükten, şeffaflıktan ve adaletten taviz vermedik, vermeyeceğiz. Hedefimiz; milliyetçi, demokrat ve katılımcı yapımızla ilk seçimlerde partimizi ilk sıraya çıkarmak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X