İYİ Parti’de Türkoğlu dönemi

İYİ Parti İl Başkanlığı’nın 2. olağan kongresi koronavirüs tedbirleri kapsamında İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

İYİ Parti’de Türkoğlu dönemi

Kongrede başkanlık için Türk Eğitim Sen’de uzun yıllar şube başkanlığı yapan Selçuk Türkoğlu ve kurucu başkan Yüksel Yılmaz yarıştı. 587 delegenin oy kullandığı kongrede 348 delegenin desteğini alan Türkoğlu, İYİ Parti’nin yeni il başkanı seçildi.

Yüksel Yılmaz ise 237 oyda kaldı. İYİ Parti’nin oksijen çadırı olduğunu herkese anlatmak için yola çıktığını söyleyen Türkoğlu, “Yorulmak bilmeksizin ev ev Bursa’yı arşınlamak için buradayım.

20 yıllık sendika yöneticiliğimde mezhebine, meşrebine siyasi görüşüne inancına bakmaksızın her kesimden mağdurun yanında verdiğim mücadelemle huzurunuzdayım. Kimseyi ötelemeden, yüzümüzden tebessümü eksiltmemek için huzurunuzdayım. Aziz Türk milletinin bize verdiği bu millet adına, sesiniz olmak, daha etkin bir muhalefet olmak adına arkadaşlarımızla birlikte huzurunuzdayım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X