İYİ Parti’den Aktaş’a karne

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 3,5 yıllık icraat dönemi için karne hazırladı. Türkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısında Alinur Aktaş’a 100 üzerinden not verilen derslerin çoğundan sıfır verdi.

İYİ Parti’den Aktaş’a karne

HATİCE DAL

Alinur Aktaş tarafından Bursalılara seçim vaadi olarak aktarılan icraatların bir çoğunun hayata geçmediği iddiasında bulunan Türkoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sağlıklı kentleşmeden trafiğe, ulaşımdan eğitime, kültür sanattan çevreye, ekolojiden iklime, gençlerden çocuklara, ekonomiden turizme adeta daldan dala atlayarak sunduğu vaatlerin neredeyse tamamı maalesef buhar olup uçtu” şeklinde konuştu.

Bursa trafiğinin iki yılda çözüleceğine dair verilen sözlerin tutulmadığını da kaydeden Türkoğlu, Bursaray’ın üniversiteden Görükle’ye uzatılacağına dair projesinde de henüz bir gelişme yaşanmadığını söyledi. Demirtaş-Çalı Metrosu için de bir adım atılmadığının altını çizen Türkoğlu, “Yıldırım ve Osmangazi’yi birbirine bağlayacak olan ve tamamının yer altından olacağı açıklanan metroyu bilboardlarda bile tanıtmıştı. Akıbetinin ne olduğunu bilen var mı” ifadelerini kullandı.

ŞEHİR GRİ OLDU

Bursa’da kültür, sanat, spor alanlarına da bir türlü yatırım sırasının gelmediğine dikkat çeken Türkoğlu, “Bursa’nın yeşiline tekrar kavuşacağı müjdesinin de verildiği vaatler toplantısında, Aktaş, ‘Yeşil Bursa ile yeniden tanışacağız’ sözünü de verdi. Gelinen durumda neresinden baksak, Aktaş’ın döneminde Yeşil Bursa maalesef hızla grileşiyor” dedi. Bursalıların ülkenin en pahalı su faturasını ödediğini de söyleyen Selçuk Türkoğlu, “Alinur Aktaş, Bursa’da kent merkezinde 1400 dönümlük araziyi kapsayan Yunuseli Havaalanı’nı ranta açmaya kalkıp betonlaştırmayı kafaya taktı. Dünyanın en pahalı stadı Bursa Büyükşehir Stadyumu hala bitirlemedi” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X