İYİ Parti’den Orhaneli çıkarması; ‘İktidara hazırız’

İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘1 Günde 1 İlçe, 17 Günde 17 İlçe, 712 Köy’ projesinin son durağı Orhaneli oldu.

İYİ Parti’den Orhaneli çıkarması; ‘İktidara hazırız’

İYİ Parti’nin Orhaneli çıkarması, vatandaşların yoğun ilgisine sahne olurken, ilçe meydanında yapılan nokta mitingiyle start alan etkinlik,, gece geç saatlere kadar 60’ya yakın köy ve mahalle ziyaretleriyle devam etti. İlçe merkezinde halka pilav ve aşure ikramı yapılırken, binlerce eve de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Türk bayrağı hediye edildi. İlçe Merkezi’ndeki nokta mitinginde halka hitap eden İYİ Parti Meclis Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Türkiye’nin artık bir değişimin eşiğine geldiğini belirterek, vatandaşın artık kesin bir karar verdiğini ifade etti. Bu değişimin ülkenin selameti için gerekli olduğunu vurgulayan Tatlığoğlu, “Değişimin adresi de İYİ Parti olacaktır. Bu millete daha fazla kötülük yapmaya devam edemeyeceksiniz. İYİ Parti, başta uzman ekonomi kadrolarımız olmak üzere her alanda iktidara hazır ve memleketi düze çıkarmaya da kararlıdır” diye konuştu.

“BU ÇİLELİ KÖYLÜ MİLLETİN YENİDEN EFENDİSİ OLACAK”…
Siyasi iktidarın Orhanelilerin oylarını çantada keklik gördüğünü ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da, “O nedenle ilçede yol yok, alt yapı hizmetleri sıfır. ‘Bunlar nasılsa bizden’ diyerek yan gelip yatıyorlar. Bizim dönemimizde Orhaneli ve dağ ilçeleri öncelikli hizmet alanımız olacak. Yıllar yılı ihmal edilen Türk tarımı, memleketimizin kurtuluş reçetesinin en başındaki meselemizdir. O nedenle kalkınma politikalarımızın önceliği olacak ve çileli köylümüz bu milletin yeniden efendisi olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X