İYİ Parti’nin 5 ilçede adresi belli oldu

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’de Bursa’dan deneyimli siyasetçiler yer alıyor. Bu isimlerden biri de MHP’de İnegöl İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş Hasan Toktaş.

İYİ Parti’nin 5 ilçede adresi belli oldu

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz dün Hasan Toktaş ile bir görüşme yaptı ve bu görüşmeye ilişkin notlarını bugünkü köşesinde okurlarıyla paylaştı:

 

İYİ Parti’de moraller yüksek

 

Meral Akşener’in daha MHP içinde genel başkanlık mücadelesini başlattığı süreçten itibaren en yakınında yer alanlardan biri olan Hasan Toktaş’la konuşurken şunu fark ettik:

İYİ Parti’de moraller yüksek.

Tam bir teşkilat adamı olan, MHP’de İnegöl İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı yapan, milletvekili adayı olarak seçime giren Toktaş, kurucular arasında yer aldığı İYİ Parti’de aynı zamanda Genel İdare Kurulu Üyesi seçildi.

Yani…

Karar mekanizması içinde yer alan deneyimli siyasetçi gözlemini şöyle aktardı:

“Kurucuların her birine her gün inanılmaz sayıda telefon geliyor. Partinin nerede olduğunu soruyorlar, görev almak istiyorlar, yönetimlere girmeyi arzu ediyorlar. Toplumda büyük bir heyecan ve istek var.”

Arayanların “toplumun her kesiminden” olduğunu söyleyen Toktaş’ın bakışı şu:

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X