İYİ Parti’nin oyu sürekli artıyor

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, iktidara giden yolun yerel yönetimlerden geçtiğini belirtirken, yeni kurulan parti olmalarına karşın oy oranlarının sürekli arttığının altını çizdi.

İYİ Parti’nin oyu sürekli artıyor

1. Olağan Bursa İl Kongresi öncesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Olay Medya’ya ziyaret gerçekleştirilen Yılmaz, iktidarı hedeflediklerini belirtirken, gündeme ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

2019 seçimlerinde iddialı olduklarını ifade eden Yüksel, iktidar olmanın yerel yönetimlerde söz sahibi olmaktan geçtiğini belirtti. Bursa’nın bütün renklerini içinde barındıran bir yönetim kadrosu oluşturmak için çabaladıklarını kaydeden Yılmaz, “Bursa’ya baktığımızda hep desteklediği siyasi partilerin Türkiye’de iktidar parti konumunda olduğunu görüyoruz. Bu süreçte İYİ Parti Bursa’da başarılı olursa, Türkiye genelinde de iktidar olacağına yürekten inanıyoruz. 3 milyonluk bir şehir olan Bursa’da öncelikli hedefimiz gönüllerde yer bulmak sonrasında da en üst düzeyde temsil etmek” dedi.

Bütün kesimleri kucaklayacak projeler ürettiklerini de dile getiren Yüksel Yılmaz, “614 kişi içerisinden İYİ Parti il yönetim kurulunu oluşturduk. Kısa zaman diliminde 17 ilçemizin hepsinde teşkilatlanma çalışmalarını bitirdik. Yine bu zaman dilimi içerisinde 16 ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirdik.  Bütün kesimleri kucaklayan dertlere deva olacak projelerimiz var.  Çünkü biz Türkiye’de birlikte yaşama başarısını kaybettik yeni bir iletişim diline ihtiyacımız var” diye konuştu.

Şehrin sorunlarını da yakından takip ettiklerini dile getiren Yılmaz, “Şehrimizin, çarpık yapılaşma, trafik ve hava kirliliği gibi ciddi sorunları var. Ayrıca, tarım yoğunluktaki ilçelerde ise vatandaşların eskiye göre yaşam kalitesinin düştüğünü görüyoruz. Önceden mahsul satarak düğün yapan vatandaş şimdi tarla yaptığında düğün masrafını karşılamıyor” ifadelerini kullandı.

 Yılmaz, Türkiye’nin birçok alanda yaşadığı sorunlara da dikkat çekerek, “AK Parti Afrin Harekatı üzerinden 2019 seçimlerini planlayarak milletin aklıyla alay edemez. Hükümet Afrin sürecini iyi değerlendiremedi. Kendisine düşman bir kesim oluşturdu” diye konuştu.

Başkan Yüksel Yılmaz, partilerin kurulduktan kısa bir süre sonra oy kaybına uğradığını ancak İYİ Parti’nin tam tersine oy oranının yükseldiğini de sözlerine ekledi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X