İyileşmesi için 219 bin liraya ihtiyacı var

Çanakkale’de trafik kazasında ağır yaralanan 37 yaşındaki Özer Akyüz’ün tedavisi için gerekli 219 bin liranın 9 bin liralık bölümü, eşinin başlattığı kampanyayla kısa sürede toplandı.

İyileşmesi için 219 bin liraya ihtiyacı var

Uzun süredir İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Özer Akyüz, komadan çıktı. Ailesi de tedavi sürecinin tamamlanması için Bursa’daki özel rehabilitasyon merkeziyle iletişime geçti. Hastane, tedavi için aileden 219 bin TL istedi. Sürecin maddi bölümünde sıkıntı yaşayan Akyüz ailesi, çareyi valilikten yardım kampanyası için izin istemekte buldu.

Valilik Akyüz Ailesi’nin bu isteğini geri çevirmeyip, bir yıl süreyle bankada hesap açtırmak veya makbuz bastırmak suretiyle 219 bin TL’nin toplanmasına izin verdi. Zeynep Akyüz, Facebook’ta yaptığı paylaşımla bir bankada hesap açarak yardım kampanyası başlattı. 

Kampanya kapsamında ilk etapta, yatış işlemleri için gereken 9 bin TL kısa sürede toplandı. Özer Akyüz’ün Bursa’daki Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Merkezi’ne yatışı yapıldı. Uzun sürecek olan tedavi süreci için toplam 219 bin TL gerekiyor. Bursa’daki yatış işlemlerinin ardından, eşi Özer Akyüz ile birlikte sosyal paylaşım sitesi üzerinden cep telefonu kamerası ile canlı yayın yapan Zeynep Akyüz, yardımseverlere teşekkür etti. Sevenlerine el sallayarak teşekkür eden Zeynep Akyüz, ‘Şu an Bursa’dayız. Yardımlarınız sayesinde, Özer’i tedavi merkezine getirdik. Tedavimiz başlıyor. Sizler olmasaydınız bunu başaramazdık. İnanıyoruz ki devamı da gelecek. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Hepinizi çok seviyoruz. İyi ki varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Çok teşekkür ederiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X