‘İyileşmeye ihtiyacımız var’

Oyunculuğunun yanısıra aromaterapi ve kişisel gelişim konusunda uzmanlaşan Ayşe Tolga, insanlığın daha iyi olması için çabaladığını söyledi.

‘İyileşmeye ihtiyacımız var’

HAYAT AMACIMI BULDUM

Bir söyleşide konuşan Ayşe Tolga, babasını kaybettikten sonra çıktığı içsel yolculukta hayat amacını bulduğunu anlattı. Tolga, ‘Bu yolculukta, karanlıkları aydınlatıp ‘ben kimim’ sorusunun cevabını buldukça özgürleştim. Evrendeki her şeyle ilgili sorumluluk duygusu içindeyim. ‘Yapabileceğim bir şey varsa yapmalıyım, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeliyim’ diye düşünüyorum’ diye konuştu.

BÜTÜN İZLERİ SÜRÜYORUZ

Aromaterapi okumak üzere Londra’ya giden Ayşe Tolga, anatomi, farmakoloji, organik kimya ve masaj terapilerini kapsayan eğitim aldığını vurguladı. Tolga, ‘Biz, kişinin geçmeyen baş ağrısının nedeninin bir ağrı kesiciyle giderilemeyeceğini düşünüyoruz. İlaç kullanmak tembel temizlikçilerin işi. Kişi bize şikayetiyle geldiğinde, ruhsal, bedensel ve fiziksel olarak bütün izleri sürüyoruz’ dedi.

 

Söyleşide moderatörlük görevini Elif Dağdeviren üstlendi.

Oyuncu Ayşe Tolga, aromaterapi ve kişisel gelişim konusunda da uzman.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X