İz bırakmak için destek istiyoruz

CHP Bursa Milletvekili adayı Erkan Aydın, Orhaneli’de vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

İz bırakmak için destek istiyoruz

Erkan Aydın, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ile birlikte Orhaneli’ni ziyaret etti. Miting havasında gerçekleşen buluşmada konuşan Erkan Aydın, CHP iktidarında tercihlerinin köylüden, emekliden, işçiden, esnaftan yana olacağını ifade etti. Aydın, “Bizim derdimiz köylü, emekli, çiftçi, esnaf kazansın, insan gibi yaşasın” diye konuştu.

1 oyla milletvekili seçildiğini, 1 oyla hükümet kurulduğunu ifade eden Erkan Aydın, 1 oyun bile önemine değindi. 

Aydın, “O yüzden ‘1 oyla, benim oyumla ne olur’ demeyin. Siz destekleyin sonra da kapıyı vurun, ‘biz sana destek verdik, sen de bize sahip çıkacaksın’ deyin. Tekmeyi vurun girin içeri. Şimdi biz hizmet etmek için bu yörenin makus talihini yenmek için, bir iz bırakabilmek için sizlerin desteklerinizi istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM

Orhaneli’nin, dağ yöresinin çok önemli bir bölge olduğunu ifade eden Turhan Tayan da, bu bölgenin insanına hizmet etmenin çok onurlu bir görev olduğunu söyledi. 

Tayan, “Yıllarca bu bölgeye hizmet ettim. Şimdi gençlere yer açmak üzere aday değilim. Ama her zaman hizmetinizdeyim. Bu dönemde dağın yetiştirdiği Erkan Aydın’ı gönülden destekliyorum. Verdiğiniz destekle umuyorum ve biliyorum ki, Erkan Aydın da bu yörenin ve Bursa’nın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X