‘İzlanda’da telafi ederiz’

Ukrayna maçını TFF heyetiyle birlikte izleyen Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, “2-0 geriden gelip berabere kalmak da iyi sonuç” dedi.

‘İzlanda’da telafi ederiz’

Konya Torku Arena’da büyük bir coşku eşliğinde oynanan maça eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da geldi…

Davutoğlu mücadeleyi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le birlikte izledi…

Davutoğlu ve Demirören’e protokol tribününde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaaddin Aykaç, Serhat Soysal, Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal ile Fatih Berber de eşlik etti.

PENALTIMIZI VERMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, ilk 30 dakikada kötü oynadıklarını ancak daha sonra muhteşem bir performans gösterdiklerini belirterek, “Kazanmak isterdik ama 2-0 geriden gelip maçı çevirmek ve berabere kalmak da iyi sonuç. Bunun telafisini İzlanda’da yapacağımıza inanıyorum. Maçın hakeminin en az iki penaltımızı vermediğini de vurgulamak istiyorum” dedi.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X