‘İzlemeyeceğim dizide oynamam’

Bir içecek firmasının Uludağ’da düzenlediği etkinliğe katılıp tatilcilere sucuk ekmek ikram eden Müjde Uzman, içine sinmeyen tekliflerine sıcak bakmadığını söyledi.

‘İzlemeyeceğim dizide oynamam’

Fırat Toraman

Sevilen oyuncu Müjde Uzman, Uludağ’da mangal partisine katıldı. Beyaz Cennet’te sucuk pişirip tatilcilere ikram eden Uzman, bu arada gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Son olarak ‘Kiralık Aşk’ dizisinde rol alan Müjde Uzman, ‘Şu sıralar gelen teklifleri değerlendiriyorum. Ben sırf iş olsun diye bir projede yer almam. Seyirci olarak izlemeyeceğim bir diziye de evet demem’ dedi. 

MÜZİKLE HEP İÇ İÇEYİM

 

Önceki gece Beyaz Cennet’te sahneye çıkan Selami Şahin’i de izlemeye giden Müjde Uzman, çocukluğundan beri müzikle hep iç içe olduğunu hatta bu konuda eğitim bile aldığını söyledi. Ancak albüm yapmayı düşünmediğinin altını çizen oyuncu, ‘Bu işi yapmasaydım o zaman müziğe sıcak bakabilirdim’ diye konuştu. Uzman, meslektaşı Berk Atan’la aşk yaşadığı iddialarını ise yalanladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X