İzleyiciyi ayağı kaldıran sahne! ‘Gençlerimize bunu göstermemelisiniz’

Fox Tv’de dün akşam 39. bölümü ekrana gelen Yasak Elma dizisine izleyici isyan etti!

İzleyiciyi ayağı kaldıran sahne! ‘Gençlerimize bunu göstermemelisiniz’

Dizide Dündar’ın nikahtan kaçan Zeynep’i zorla evlenmeye ikna etmesi ve sonrasında yaşananlar diziyi takip edenlerin eleştirilerine neden olmaya devam ediyor.

Düğünden Alihan’a kaçan ve Dündar’ı yüzüstü bırakan Zeynep, onun duygularını her ne kadar incitse de Dündar’ın bu denli psikopatlaştırılmasına da izleyici tepki veriyor.

Dündar, Zeynep’in annesinin başına silah dayatarak onunla evlenmesine razı ediyor.

Zeynep, bir ara silahı eline geçirip Dündar’a doğrultsa da yapamayacağını anlayıp kendi başına tutuyor. Bu kez Dündar, krize girip ağlamaya başlayınca Zeynep, “Özür dilerim. Seni bu hale ben getirdim. Biliyorum. Çok özür dilerim. Ne istiyorsan yapacağım” diyerek silahı veriyor.

Dündar ile evlenmeyi istemese de kabul eden Zeynep, nikah masasında evet dedikten sonra daha büyük bir şoka uğruyor.

Zeynep’i yatak odasına getiren Dündar, “Sen şimdi benim nikahlı karımsın ya, evliler napıyorsa onu yapacağız” diyerek birlikte olmaya zorluyor.

Dündar’ın Zeynep’le zorla birlikte olma çabası ise izleyenleri isyan ettirdi. “Şimdi de Zeynep tecavüze mi uğrayacak?” diyerek yaşananları “Saçmalık” ve “Kadına şiddet” olarak niteleyip tepkilerini koyuyorlar.

İşte sosyal medyada yapılan o yorumlardan bazıları:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X