İzmir karıştı!

Önceki gün oynanan Altay-Göztepe derbisinin ardından çıkan olayları cep telefonuyla kaydeden bir vatandaşa küfür eden polis, tepkilerin odağı oldu.

İzmir karıştı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Altay-Göztepe derbisine maç sonu yaşanan olaylar damgasını vurdu. Karşılaşma sonrası çıkan olaylara güvenlik güçleri müdahalede bulunurken, o esnada minibüste bulunan bir vatandaşın çektiği ve sosyal medyada paylaştığı video büyük tepki topladı. Görüntülerde, polisin TOMA ve biber gazıyla müdahale ettiği anları vatandaşın cep telefonuyla görüntülemesine sinirlenen polis, minibüsün camını açıp küfür ediyor ve görüntüler burada sona eriyor.

Gereği yapılacak!

Toplumun her kesiminden büyük tepki toplayan bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından İzmir Valisi Mustafa Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kim olursa olsun, hiçbir kimsenin yanlış davranışını ve sözünü kabul etmek mümkün değildir. Yanlışlık nerede ise incelenip gereği yapılacaktır. Hiçbir kimsenin endişesi olmasın, her bir görüntü ile stadyum içi-dışı olaylar iyi bir şekilde araştırılıp gereği yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X