İzmir Yolu’nda tatil kuyruğu

Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkartılması sonrası Ege Bölgesi’ne gitmek isteyen tatilciler, Bursa-İzmir Karayolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu.

İzmir Yolu’nda tatil kuyruğu

AYHAN FİDAN

 

Önceki akşam başlayan araç yoğunluğu dün daha da arttı. Minteks Kavşağı’ndan itibaren trafik zaman zaman tamamen durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğu nedeniyle sürücüler ve yolcular büyük sıkıntı yaşıyor.

 

HELİKOPTERLİ DENETİM

Bu arada, Bursa Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi trafikte oluşan araç yoğunluğunu helikopterle denetledi.  İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yarbay Ali Akar, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Şükrü Solak ve beraberindeki ekipler, jandarmaya ait bir helikopterle denetim yaptı. Özellikle trafik yoğunluğu olan Ankara, İstanbul ve İzmir yolunu denetleyen ekipler, kural ihlali yapan sürücüleri yerdeki 9 ayrı noktadaki denetim ekiplerine bildirdi. Helikopterden gelen bilgiler üzerine kural ihlalinde bulunan sürücüleri durduran yer ekipleri, sürücülere işlem yaptı. Bursa-İzmir karayolu üzerinde oluşan araç yoğunluğu havadan görüntülendi. Karayolundaki denetimlerin bayram süresince devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X