İzmir’deki terör saldırısıyla ilgili 18 gözaltı

Adalet Bakanı Bozdağ, İzmir’deki terör saldırısıyla ilgili, “Savcılığımızdan edindiğimiz bilgiye göre 18 gözaltı yapılmıştır. Saldırıyı yapan teröristlerin kimlik bilgileri tespit edilmiştir.” dedi.

İzmir’deki terör saldırısıyla ilgili 18 gözaltı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir’de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve adliye memuru Musa Can için düzenlenen tören sonrası açıklama yaptı.

 

Bozdağ, terör saldırısıyla ilgili, “Soruşturma bütün boyutlarıyla yürütülmektedir. Savcılığımızdan edindiğimiz bilgiye göre 18 gözaltı yapılmıştır. Saldırıyı yapanteröristlerin kimlik bilgileri tespit edilmiştir ancak bilgilerini şu an açıklamıyoruz.” dedi.

 

“Karşılarında sinecek kimse yok”

 

Bozdağ, şu açıklamalarda bulundu:

 

“Bizim değerlendirmemize göre, ‘patlama olduktan sonra bir tanesi C Blok’a dönük bu silahlarla saldırı yaparken, öbürü de el bombalarıyla içeri girmeyi planlamışlar’ şeklinde bir sonuç ortaya çıkıyor. Hakimlerimiz ve savcılarımız, yardımcı adliye personelimiz bundan sonra da görevlerine devam edecektir. Birilerinin ‘biz korkuturuz, yıldırırız, sindiririz’ diye bir hesabı varsa boşuna hesap kitap yapmasınlar. Karşılarında korkacak, yılacak, sinecek ve görevini yapmaktan vazgeçecek kimse yok.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X