İzmir’e Başbakanlık ofisi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir’e Başbakanlık ofisi açılacağını, ayda birkaç gününü İzmir’de geçireceğini söyledi.

İzmir’e Başbakanlık ofisi

AK Parti İzmir İl Kongresi’nde konuşan Başbakan Davutoğlu, “İnşallah seçimden sonra İzmir’de bir Başbakanlık ofisi açıp, toplantıların bir kısmını İzmir’de yapacağız. Bunu yapış sebebimiz şu; İzmirimiz bu yerel yönetimlerin etkisizliği altında çok zor günler yaşadı. İstiyoruz ki İzmirimizi bütün Akdeniz’in merkez şehri yapalım. İnşallah önümüzdeki dönemde İzmir’de bir Başbakanlık ofisi açacağız, ben en az ayda birkaç günümü İzmir’de geçireceğim. Milliyetçilik lafla olmaz, devletin gücü, kudreti ve şefkati ile olur” dedi. 

ÇOK ÖZEL PROGRAM

İzmir’deki AK Parti kongresinde bir ilk yaşandı. Önce İzmir’de kurulan Anadolu Filarmoni Orkestrası Başbakan Davutoğlu için bestelenen 2 parçayı ve İzmir’in Kavakları’nı seslendirdi. 

Türküye Başbakan ve eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Ardından Ottoman Tiyatral Dans Topluluğu “Tarihten Bugüne Yeni Türkiye” adlı 8 dakikalık modern dans gösterisini sundu. Gösteri; Türk beyliklerinden Osmanlı’ya ve Kurtuluş Savaş’ı sonrası süreci, folklorik dansla birleştirdi. 

Kurtuluş Savaş’ı bölümünde ise zeybek dansı sırasında fonda beliren Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu görüntüsü salondan alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X