İzmir’in şöhretini Bursa’ya getirdik

2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan, kendisinden sonra 2016 güzeli seçilen Buse İskenderoğlu’nun da Bursa’dan çıkmasının, memleketi adına gurur olduğunu söyledi.

İzmir’in şöhretini Bursa’ya getirdik

ÖNCE EĞİTİM, SONRA OYUNCULUK…

Geçen yılın Türkiye Güzeli Ecem Çırpan, tacını 2016’da kendisi gibi Bursalı olan Buse İskenderoğlu’na devretmişti.

Türkiye Güzeli’nin iki yıl üst üste Bursa’dan çıkmasına yorum getiren Çırpan, ‘Artık İzmir’in değil, Bursa’nın kızları güzelliğiyle meşhur. Kısacası biz İzmir’in bu şöhretini Bursa’ya getirdik. Bu Bursa için büyük gurur’ dedi.

Son dönemde oyunculuk teklifi alan Ecem Çırpan, ‘Oyunculuk yapacaksam mutlaka eğitimini almalıyım’ diye konuştu.

BUSE’YE SÜREKLİ DESTEK OLDUM…

Kariyerine model olarak devam etmesi halinde Türkiye’de kalmayı düşünmediğini sözlerine ekleyen Ecem Çıpran, ‘Ülkemizde modellere artık eskisi kadar değer verilmiyor. Modellik yapacaksam yurtdışını tercih ederim’ dedi.

Yarışmayı kazandığı günden bu yana sadece 2012 güzeli Açalya Samyeli Danoğlu’ndan destek gördüğünü dile getiren Bursalı güzel, ‘Ben de Buse’ye elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ve çalışacağım’ dedi.

Ecem Çırpan, arkadaşımız Fırat Toraman’ın sorularını yanıtladı.

HENÜZ KARAR VERMEDİ…

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim gören Ecem Çırpan, kariyerine model mi yoksa oyuncu olarak mı devam edeceğine karar vermediğini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X