İzmirli Yatırımcılardan Magider’e Ziyaret

İzgirişim Yatırım şirketi, Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)’i ziyaret etti. Devletin teşvik ve hibelerinin masaya yatırıldığı toplantıda, İzm…

İzmirli Yatırımcılardan Magider’e Ziyaret

İzgirişim Yatırım şirketi, Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)’i ziyaret etti. Devletin teşvik ve hibelerinin masaya yatırıldığı toplantıda, İzmir’de olmayan desteklerin Manisa’da MAGİDER ile yapılması kararlaştırıldı. Hibe fonları, proje, eğitim, yönetim ve finans alanları hakkında İzgirişim Yatırım Şirketi yetkililerinden bilgi alan MAGİDER Yönetim Kurulu üyelerinin, İzgirişim Yatırım şirketi ile birlikte yeni projeler için ilerleyen günlerde tekrar görüşme yapacakları öğrenildi. 2016 Türkiye’sinin ekonomik ve ticari kaygılarının da görüşüldüğü toplantıda konuşan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, “Ümitsizliğe kapılmanın şu aşamada manası yok. İyi üretime kaliteli hizmete devam edeceğiz. Biz teslim olmazsak bizi kimse esir alamaz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X