İzmit Belediyesi’nden Öğretmenlere Bisiklet Eğitimi

İzmit Belediyesi, 30 bine yakın öğrenciden sonra şimdi de öğretmenlere bisiklet eğitimi veriyor. İzmit Belediyesi tarafından öğretmenlere yönelik…

İzmit Belediyesi’nden Öğretmenlere Bisiklet Eğitimi

İzmit Belediyesi, 30 bine yakın öğrenciden sonra şimdi de öğretmenlere bisiklet eğitimi veriyor. İzmit Belediyesi tarafından öğretmenlere yönelik olarak başlatılan bisiklet eğitiminden şimdiye kadar 150 öğretmen yararlandı. “Haydi Öğretmenler Bisikletle Okula” kampanyası kapsamındaki eğitimler, İzmit Belediyesi’nin Yahya Kaptan mahallesinde bulunan bisiklet eğitim pistinde gerçekleşiyor. Bisiklet eğitmeni Mehmet Bozdemir, öğretmenlere önce teorik olarak bisikleti tanıtıyor ardından da uygulamalı olarak bisiklet kullanmayı öğretiyor. Verilen eğitimden memnun kalan öğretmenler, ”İzmit Belediyesi’nin bisiklet projesini gönülden destekliyoruz. Binlerce öğrenciye bisiklet veren İzmit Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dediler. İzmit Belediyesi yetkilileri de bisiklet eğitiminin yaz boyunca devam edeceğini belirterek, “Yaz döneminde sadece öğretmenlere yönelik değil emekli ve kadınlara yönelik de ücretsiz eğitimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X