İzmit Belediyespor Basketbol Takımlarının Fikstürü Belli Oldu

İzmit Belediyespor Basketbol takımların lig fikstürü belli oldu. 2015-16 sezonu Kadınlar ve Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi kura çekimi İstanbul’…

İzmit Belediyespor Basketbol Takımlarının Fikstürü Belli Oldu

İzmit Belediyespor Basketbol takımların lig fikstürü belli oldu. 2015-16 sezonu Kadınlar ve Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi kura çekimi İstanbul’daki Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapıldı. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu adına, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri ve Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden takımların temsilcileri katılırken İzmit Belediyespor’u kura çekiminde Belediyespor Başkan Yardımcısı Necati Akkuzu temsil etti. Akkuzu yaptığı konuşmada, “Basketbol takımlarımızın liglere katılabilmesi de Belediye Başkanımız sayesinde olmuştur. Ligde başarılı olup İzmit’te basketbol kültürünü tekrar canlandırmak istiyoruz” dedi. İzmit Belediyesi Erkek Basketbol takımı 3. grupta kadın takımı da A grubunda mücadele edecek. Bayan basketbolcular ilk hafta Çekmeköyspor ile karşılaşırken erkekler ise ilk haftayı maç olmadan geçirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X