İznik caddelerinde Büyükşehir farkı

Merkeze yeni bağlanan ilçelerde de altyapı ve ulaşım yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, 2,5 milyon TL’ye mal olan İznik Atatürk Caddesi alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı.

İznik caddelerinde Büyükşehir farkı

Bütünşehir uygulamasıyla birlikte merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan spora kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, emeklerinin meyvesini toplamaya başladı. Bu çalışmalar kapsamında İznik ilçesinin tüm cadde ve sokaklarında altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yol asfaltlama, tretuvar düzenleme ve aydınlatma çalışmalarında da sona gelindi. Bu çalışmalar kapsamında İznik’i boydan boya geçen İstanbul kapıdan Yenişehir kapıya kadar uzanan 1,5 kilometre uzunluğundaki Atatürk Caddesi de alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçeye değer kattı.

HEDEF YÜKSEK YAŞAM KALİTESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak yatırımları hız kesmeden sürdürdükleri belirtti. İznik ilçesi genelinde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlandığını hatırlatan Başkan Altepe, zaman kaybetmeden altyapısı biten bölgelerdeki üst yapı çalışmalarına başladıklarını kaydetti. İznik’i boydan boya geçen Atatürk Caddesi’nde çalışmaların tamamlandığını dile getiren Başkan Altepe, “Çalışmalar kapsamında biraz sıkıntılar yaşandı ancak çekilen sıkıntıya değdi. Altyapısı tamamen yenilenen cadde, asfalt kaplaması ve tretuvar düzenlemeleriyle ilçeye değer kattı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X