İznik Çakırca sahili yeni yüze kavuşacak

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çakırca Mahallesi’nin sahil düzenleme çalışmalarıyla yeni bir yüze kavuşacağını söyledi.

İznik Çakırca sahili yeni yüze kavuşacak

HAYRİ ŞEN

İznik Çakırca Mahallesi sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Çakırca Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Çakırca Mahalle Muhtarı Zeki Bayrak, sahil düzenleme alanını inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırım ile AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek’e çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Belediye Başkanı Osman Sargın, sahil düzenlemesi ile Çakırca Mahallesi’nin yeni bir yüze kavuşacağını ifade etti. Sargın, “Yaklaşık 25 dönüm üzerinde gerçekleştirecek sahil çalışmasında oyun parkları, oturma kamelyaları, yürüyüş parkurları, otopark, restoran ve dinlenme çay bahçeleri yer alacak. Çakırca Cami çevre düzenlemesi de gerçekleştirilecek. Çakırca Mahallesi sahil çevre düzenlemesi, İznik sahili çevre düzenlemesi projesi ile birlikte bitirilecek” dedi.

Çakırca Mahalle Muhtarı Zeki Bayrak ise, Çakırca Mahallesi’ne verdikleri destekten dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ekibi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X