İznik Çini Festivali gün sayıyor

11-12-13 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan İznik Çini Sanat Festivali, İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar ve İznik’teki sivil toplum örgütlerinin başkanlarının

İznik Çini Festivali gün sayıyor

HAYRİ ŞEN

 

İznik Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi’nin katkıları ile yapılacak Çini Sanat Festivali program içeriğinin ele alındığı toplantıda, çini çarşısı sorumlularının ve sivil toplum kuruluşlarının çözüm ve önerileri ortaya konuldu.

İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Candar, “Bu yıl ilkini yapacağımız bu festival bizleri olduğu kadar İznik sevenlerini de ilgilendiriyor. Üç gün sürecek festivalimizde, ülke gündemimize uygun bir şekilde hareket edeceğiz. İznikli ve İznikseverler, bu festivalde tarihte İznik’e mal olmuş İznik çinisinin topraktan doğuşunu kademe kademe görme imkanı yakalayacaklar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X