İznik Devlet Hastanesi’ne tomografi cihazı

İznik Devlet Hastanesi röntgen bölümü, bilgisayarlı tomografi ve kemik dansitometri cihazlarının da kazandırılmasıyla ileri düzey Radyoloji Görüntüleme Merkezi haline getirildi.

İznik Devlet Hastanesi’ne tomografi cihazı

HAYRİ ŞEN

Hizmete giren bölümlerle ilgili bilgi veren Başhekim Dr. Aybars Alemdaroğlu, “3 sene önce eski hastanede radyoloji görüntüleme yöntemi olarak sadece eski tip röntgen cihazı ve bir adet ultrason cihazı ile hizmet üretirken, bugün ileri düzey Radyoloji Görüntüleme Merkezi olarak hizmet üretiyoruz” dedi. 

Kemik dansitometresi ile ilgili bilgiler paylaşan Başhekim Dr. Aybars Alemdaroğlu, “İlçemizde tomografi ve kemik dansitometri için hastalarımızın ilçe dışına sevk edilmesine son verilerek, tanı ve tedavilerine gecikmeden burada başlanabilecektir” diye konuştu.

Haytanede ayrıca özellikle yaşlı hastaların daha önce 5. katta bulunan Fizik Tedavi Ünitesi’ne ulaşmada güçlükler yaşanması dolayısıyla, hastane giriş katında yeni fizik tedavi ünitesi devreye sokularak hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X