İznik ilçe merkezindeki yol çalışmalarında sona gelindi

İznik merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları dolayısıyla yeniden düzenlenen yollardaki çalışmalarda sona gelindi.

İznik ilçe merkezindeki yol çalışmalarında sona gelindi

HAYRİ ŞEN

İlçenin ana arterlerinden olan Atatürk Caddesi’nde sürdürülen bordür ve kaldırım çalışmalarının ardından, asfalt ve ışıklandırma çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt çalışması devam ederken, İznik Belediyesi ekipleri tarafından da cadde boyunca aydınlatma çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Osman Sargın, “Büyükşehir Belediyesi ve gerekse de İznik Belediyemiz marifeti ile yatırımlarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugün tamamlanan sokak çalışmaları ardından, ilçe merkezindeki Dörtyol Kavşağı’nda çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Çok kısa bir zaman sonunda buradaki çalışma ardından, ilçemizdeki yol çalışmalarına son noktayı koymuş olacağız. Yeni yılın ilk aylarında da kavşakta yapılacak bir anıt ile yaşabilir bir İznik yaratmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X