İznik lider oldu!

Yeşil beyazlılar aynı puana sahip Hamitlerspor’un yenildiği haftada deplasmanda Yeniköy Gençlerbirliği’ni 3-2’yle geçerek A Grubu’nda zirveye yerleşti.

İznik lider oldu!

NEVZAT OKUMUŞ

Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk hesapları yapan İznikspor, deplasmanda karşılaştığı Yeniköy Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup etti. Kıran kırana bir mücadele temposunda geçen maçta yeşil beyazlılara 3 puanı getiren golleri 10’da Fatih, 61’de Emre ve 65’te Zafer kaydetti. Ev sahibi Yeniköy Gençlerbirliği’nde ise 31’de Cüneyt ve 45+1’de Abdurrahman’ın fileleri sarsması puan için yeterli olmadı. Bu galibiyetin ardından puanını 26’ya yükselten İznikspor zirvede yalnız kaldı.

SAHA: Orhangazi Göl Tesisleri

HAKEMLER: Ahmet Aslan (***), Ramazan Sağrı (***), Sezai Kaya (***)

GOLLER: Dk.31 Cüneyt, Dk.45+1 Abdurrahman (Yeniköy), Dk.10 Fatih, Dk.61 Emre, Dk.65 Zafer (İznik)

KIRMIZI KART : Dk.75 Oğuzhan (Yeniköy)

YENİKÖY G.B.:  İbrahim (*), Soner (**), M. Enes (**), Murat (**), Oğuzhan (*) Abdurrahman (***), Görkem (**) (Dk.72 Gökay *), Heval (**), Birol (*), Cüneyt (**), Mehmet (**) (Dk.88 Korhan)

İZNİKSPOR:  Murat (**), Şaban (**), Tugay (**), Emre (***), Hakan (**), Gökhan (**), Hüseyin (**) (Dk.46 Ali **), Samet (**), Zafer (**) (Dk.87 Melih), Fatih (***), Furkan (**) (Dk.46 Emre ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X