İznik markalarını oluşturmak zorunda

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy İznik’in öncelikle bölgesel markalarını oluşturmak zorunda olduğunu söyledi.

İznik markalarını oluşturmak zorunda

HAYRİ ŞEN

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, beraberindeki heyetle İznik’te İlçe Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Havva Candar ve yürütme kurulu ile bir araya geldi.

İznik’in turizm pastasından aldığı payın yükseltilmesi konusunun masaya yatırıldığı toplantıda İznik’in öncelikle  bölgesel markalarını oluşturmak zorunda olduğunu ifade eden Ulusoy, Bursalı ve İstanbullu’nun İznik’e geldiği zaman nereyi gezeceğini ve ne yiyeceğini bilmesi gerektiğini fade ederek bilgilendirmenin önemine değindi.

TANITIMIN ÖNEMİ

Gölü, tarihi ve çini konusunu iyi değerlendirmek gerektiğini belirten Ulusoy, “Fuarlar ile çeşitli organizasyonlar ile İznik’i ülke gündemine sokmak, insanlarda göz aşinalığı kulak aşinalığı yaratmak zorundasınız. İznik’in ilk hareket alanı tanıtım olmalı. Yemek konusu, spor konusu, Göl ve doğal yapı en iyi şekilde sunulabilmeli. İznik kendi başına bir marka kenttir. Göle bir tekne geliyormuş, bir tane az bile. İznik öncelikle İstanbul’a, Bursa’ya, Ankara’ya tanıtım yapacak. Bizler her türlü desteğe varız. Siz tanıtımı yapacaksınız, sonrası bizim işimiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X