İznik seferber oldu, Burakcan yürüyecek

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, 19 Mayıs’ta kullandığı motosikletle iş makinesine çarpması sonucu yaralanan ve sol bacağı diz altından kesilen 18 yaşındaki Burakcan Güçük’ün tedavisi için başlatılan kampanyada 120 bin TL toplandı. Burakcan, bayramdan sonra p

İznik seferber oldu, Burakcan yürüyecek

Burakcan Güçük, İznik Çevre Yolu’nda, 19 Mayıs günü yönetimindeki motosikletle iş makinesine çarptı.


Kazada yaralanan Güçük, Bursa’daki Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki tedavi ardından İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edilen Burakcan’ın tedavisi yapılamayan sol bacağı diz altından kesilmek zorunda kalındı.  


Tedavi ve protez masrafları için 120 bin lira gereken Burakcan’ın İlçesi’nde kaportacılık yaparak geçimini sağlayan babası  Yahya Kemal Güçük, destek istemi üzerine sosyal medyada, kaymakamlık ve belediye başkanlığı tarafından İznik esnafı arasında yardım kampanyası düzenlendi.  

Burakcan’ın tedavisi için Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersez ve CHP ilçe Başkanı Ayhan Özer esnafı dolaşarak yardım topladı.  

Kampanya ve ilçe esnafının desteğiyle Burakcan’ın tedavisi için gerekli 120 bin lira toplandı. Paranın toplanmasıyla bayramdan sonra Burakcan’ın protezinin takılacağı ve yeniden yürümeye başlayacağı bildirildi.  

Baba Yahya Kemal Güçük, dünyada halen iyi insanların bulunduğunu belirterek, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X