İznik Vergi Dairesi yenilendi

İznik Eski Hükümet Konağı yapılan restorasyon çalışması ile yeni bir çehreye kavuşurken, anlamlı bir açılışla kamuoyuna tanıtıldı.

İznik Vergi Dairesi yenilendi

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, burada yaptığı konuşmada, “Milletimizin hak ettiği kaliteli kurumları bir bir hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın personelimiz ile birlikte işlerini en hızlı şekilde, güler yüz ve tatlı dil prensibiyle ortaya koyabileceği ortamları oluşturuyoruz. İnşallah bu çalışmaları diğer ilçelerimizde de gerçekleştireceğiz. Katılımınızdan dolayı her birinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yenişehir Kaymakamı ve İznik Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ da, yaptıkları konuşmalarda 15 Temmuz Destanı ile ilgili mesajlar vererek, İznik Vergi Dairesi Binasının ilçeye ve İzniklilere hayırlı olmasını dilediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X